Mediaș – Autorul incendiului a fost prins. Prejudiciu de 25.000 Euro

Luni 22 februarie, în jurul orei 02,30, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Pădurii din municipiu a izbucnit un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la acoperișul unui imobil de pe strada Avram Iancu, acestea arzând în totalitate. Prejudiciul a fost estimat la suma de 25.000 de euro, autoturismul și imobilul în cauză aparținând aceleiași persoane.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști și pompieri, s-a concluzionat faptul că incendiul ar fi fost provocat intenționat, prin folosirea unei surse de aprindere asupra autoturismului.

Autorul – un tânăr din Mediaș

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii medieșeni, în jurul orei 06,00 s-a reușit identificarea presupusului autor al faptei, un medieșean în vârstă de 28 de ani.
Totodată, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 05,00, aceeași persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un chioșc din Piața Corneliu Coposu din municipiul Mediaș.

S-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, respectiv tentativă la furt calificat, iar față de medieșean s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Acesta urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

”Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în scopul identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză. În prezent, medieșeanul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top