Mediaș – 1 microbuz a ars și 1 depozit distrus. Mână criminală!

Mediaș – Incendiu microbuz și acoperiș depozit de fructe pe strada Aurel Vlaicu

Pompierii militari din Mediaș au fost solicitați în cursul nopții, să intervină de urgență în municipiul Mediaș, str. Aurel Vlaicu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta generalizat la un microbuz staționat, și acoperișul unui depozit de fructe aflat în imediata apropiere.

medias18 pompieri militari cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD au fost mobilizate la fața locului. La sosirea forțelor incendiul care a pornit de la microbuzul staționat s-a propagat violent din cauza vântului la întreg acoperișul depozitului.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite de către pompierii militari înlăturându-se pericolul de extindere la casele din apropiere.

Depozitul distrus, microbuzul a ars în întregime

A ars acoperișul depozitului în întregime pe o suprafață de aproximativ 150 mp și un microbuz.
Au fost de asemenea deteriorat interiorul depozitului.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul unei acțiuni Intenționate.”, au declarat reprezentanții ISU Sibiu.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


Mediaș - 1 microbuz a ars și 1 depozit distrus. Mână criminală! Mediaș - 1 microbuz a ars și 1 depozit distrus. Mână criminală! Mediaș - 1 microbuz a ars și 1 depozit distrus. Mână criminală! Mediaș - 1 microbuz a ars și 1 depozit distrus. Mână criminală!

Foto: ISU SIBIU
Scroll to top