Mediaș: Au început lucrările la bazinul de înot

Începerea lucrărilor la bazinul de înot didactic din municipiul Mediaș

Luni au demarat lucrările pentru construirea bazinului de înot didactic din cartierul Vitrometan, urmare a ordinului de începere a execuției emis de către Compania Națională de Investiții (CNI), pentru realizarea obiectivului de investiții „Bazin de înot didactic – proiect pilot, cartier Vitrometan, strada Blajului nr. 4A, Municipiul Mediaș, județul Sibiu“.

Potrivit datelor oferite de către CNI, durata de execuție a lucrărilor este de 10 luni și jumătate. Predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții s-a făcut în luna martie 2020, în urma hotărârii Consiliului Local Mediaș nr 13/2020, iar terenul pe care urmează a fi construit bazinul de înot este în suprafață totală de 3180 de metri pătrați. Construcția este proiectată conform normelor europene și naționale în vigoare, pentru bazine utilizate în scop educațional .

„După mulți ani de așteptare, în sfârșit putem să spunem că această lucrare prinde contur. Consider că este o investiție extrem de utilă pentru copiii noștri, acesta fiind un bazin de înot școlar, unde îmi doresc să vină cât mai mulți copii. Bineînțeles că după amiază pot să vină aici și medieșenii care vor să practice acest sport, acest tip de mișcare. Îmi doresc ca lucrările să decurgă normal și, așa cum prevede contractul, acestea să fie finalizate la timp.“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top