Modernizări la Spitalul Municipal Mediaș. 3 saloane reabilitate

Modernizări la Neurologie și dotări la Radiologie

Vineri a avut loc recepția finală a lucrărilor de modernizare la secția de Neurologie a Spitalului Municipal Mediaș, precum și dotarea secției de Radiologie cu aparatură de specialitate constând într-un aparat de radiologie mobilă și un computer tomograf. Lucrările au fost posibile datorită unui parteneriat între municipalitate și compania Romgaz SA. În urma investițiilor realizate, secția de Neurologie va beneficia de 3 saloane reabilitate la standarde europene, fiecare pat fiind dotat cu rampă de oxigen cu alarmare și supraveghere video permanentă.

„Așa cum se poate observa, parteneriatul care există între Primăria Mediaș și Compania Romgaz este extrem de util pentru Mediaș și pentru medieșeni. Am văzut astăzi investițiile importante care s-au realizat la Spitalul Municipal și nu pot decât să mă bucur că realizăm aceste lucrări extrem de benefice tuturor. “, a declarat dl. Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

„Mă bucur să văd că efortul financiar prin conceptul de responsabilitate socială al Romgaz s-a materializat eficient în investițiile Spitalului Mediaș. Romgaz va rămâne alături de Spitalul Municipal Mediaș și de alte spitale din zonă, prin conceptul de responsabilitate socială, având în vedere nevoia de dezvoltare sustenabilă și durabilă a societății și comunității. Cu certitudine orice cerere de sponsorizare venită din partea Spitalului Municipal Mediaș va fi analizată cu grijă, în raport cu politica de sponsorizare aplicată la nivelul companiei noastre.“, a declarat dl. Jude Marius Aristotel, director general Romgaz.

Modernizări în 3 saloane

„Mă bucur că astăzi am avut ocazia să participăm la recepția finală a aparatului computer tomograf și a aparatului de radiologie mobilă. În ceea ce privește modernizările la secția de neurologie, ne-am bucurat de sprijinul Primăriei în reabilitarea a trei dintre saloane, care în momentul de față sunt la standarde europene, fiecare pat e dotat cu rampă de oxigen cu alarmare și supraveghere video permanentă, tocmai pentru ca bolnavii să beneficieze de cele mai bune condiții, atât în ceea ce privește cazarea, cât și realizarea actului medical de către personalul de specialitate.“, a declarat dl. Nicorici Constantin Gheorghe, managerul Spitalului Municipal Mediaș.

Scroll to top