Starea de alertă se prelungește încă 30 zile, cu noi restricții

Starea de alertă în România a fost prelungită cu 30 zile, astăzi în ședință Comitetului Național pentru Situații de Urgenţă.

Începând cu data de 12 martie 2021, starea de alertă vine și cu noi restricții. Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme, de la orele 22.00.

Klaus Iohannis a mai făcut și un îndem românilor să nu irosească rezultatele pozitive câștigate prin vaccinare și că nu se are în vedere un lockdown de Paști.

„Vreau să atrag atenția că cifrele din ultima săptămână privind evoluția pandemiei sunt îngrijorătoare. Tendința de creștere e evidentă și din toate părțile ni se spune că presiunea pe ATI este tot mai mare. Haideți să nu irosim ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, campanie care merge foarte bine. Numărul de persoane vaccinate crește de la o zi la altă. Astfel, până în vară vom avea un nivel foarte bun. Dar până atunci trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal. Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, iar circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme, probabil începând de la orele 22.”a declarat Klaus Iohannis.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top