Liliana Coldea nu mai e director, de mâine, 19 noiembrie

Liliana Coldea a demisionat

Managerului Spitalului Județean Sibiu i-a fost ceruta demisia vineri, când la Sibiu au venit Raed Arafat și Raluca Turcan pentru a stabili intrarea în carantină a municipiului Sibiu și alte 3 localități.

La ora 12.52, biroul de presă al Spitalului Județean a trimis acest anunț:

Stimați jurnaliști, vă informăm că în cursul zilei de astăzi, managerul SCJU Sibiu, Conf.univ.dr Liliana Coldea va trimite un comunicat de presă privind activitatea în cadrul spitalului.

La 6 minute după acest moment, managerul Liliana Coldea și-a înaintat demisia la Consiliul Județean Sibiu. Dovada este acest anunț pe care l-a făcut purtătoare de cuvânt a Cj Sibiu:

Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020.

În cel mai scurt timp va fi emisă dispoziția cu desemnarea unui manager interimar până la ocuparea postului prin concurs.

Acum o lună cei doi directori demisionari din Sibiu, Gabriel Budescu exdirecotr DSP și exmanagerul de la județean Liciana Coldea au fost protagoniștii unui scandal în ședința CJSU. Detalii aici!

Scroll to top