Hermannstadt vrea încă 3 puncte

Hermannstadt vrea și are nevoie de puncte

3 puncte foarte importante sunt puse în joc în confruntarea dintre A.F.C Hermannstadt și Viitorul Constanța. Gazdele ocupă în prezent locul 9 în clasamentul play-outului, cu 19 puncte, în timp ce oaspeții sunt acum cu două trepte mai sus, pe loc de baraj, 7, cu 22 de puncte.

FC H a acumulat 3 puncte în ziua de Paște

Hermannstadt vine după o victorie la limită în deplasare, cu F.C.Voluntari, 0-1, a doua din acest play-out în care până acum sibienii au pierdut alte 3 partide. De cealaltă parte, Viitorul Constanța are un parcurs identic în play-out-ul Ligii 1. Pentru această confruntare, din lotul FC H vor lipsi fundașul Patricio Matricardi și atacantul croat Drazen Bagaric, ambii accidentați.

,,Nu trebuie să intrăm în teren cu impresia că dacă am câștigat în ultimul meci, următorul va fi o simplă formalitate. Trebuie să muncim la fel și să abordăm meciul cu Viitorul cu mai multă ambiție, cu tupeu și cu dorința de a-i egala în clasament la numărul de puncte. Apoi poate chiar să-i depășim. Suntem în foame mare, mare de puncte. Urmează încă o finală din cele 4 rămase, iar în aceasta înfruntăm o fostă campioană a României, care are în lot jucători tineri și tehnici, foarte buni. Îi respectăm, dar vrem să obținem cele trei puncte în meciul de miercuri.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 8 ori în Liga 1, de 4 ori câștigând constănțenii, de două ori FCH, alte două întâlniri terminându-se la egalitate. A.F.C.Hermannstadt vs Viitorul Constanța va avea loc miercuri, 5 mai 2021, ora 14:15, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Meciul se va desfășura fără spectatori în tribună, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea viruslui SARS-CoV-2.

Scroll to top