FC Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș – Derby-ul județului Sibiu, astăzi la 16:30

FC Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș, derby-ul județului Sibiu, este meciul care deschide etapa cu numărul 4 din play-out-ul Ligii 1. În sezonul regulat, ambele confruntări s-au încheiat la egalitate, cu același scor, 1-1. În acest moment, ,,oaspeții” de la Gaz Metan ocupă locul 6 în play-out, cu 21 de puncte, o victorie, un egal și o înfrângere în primele 3 etape, în timp ce ,,gazdele” de la FCH sunt pe locul 8, cu 16 puncte, o victorie și două înfrângeri în ultimele 3 partide din play-out.

Cele două echipe din județul Sibiu se vor întâlni pentru a noua oară în Liga 1, bilanțul fiind favorabil medieșenilor, care au pierdut o singură partidă până acum, au obținut patru victorii și patru rezultate de egalitate. Din lotul FC Hermannstadt vor lipsi spaniolul David Mayoral și olandezul Stanley Elbers, ambii accidentați.

,, Orice partidă din cele rămase trebuie abordată la maximum, dar contează foarte mult și motivația, mai ales pentru suporterii care urmăresc această întâlnire interesantă. Am avut multe întâlniri cu Gaz Metan Mediaș, iar până acum rezultatele au fost împărțite. Este o perioadă foarte grea, cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Trebuie să fii pregătit fizic, în primul rând, apoi mental. Toți cei 25 de jucători din lot trebuie să fie pragătiți la fel de bine.” , a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al FC Hermannstadt

FC Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș, ora 16:30

A.F.C.Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș va avea loc marți, 27 aprilie 2021, ora 16:30, pe Stadionul Gaz Metan Mediaș. Meciul se va disputa fără spectatori în tribună, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea virusului SARS-CoV-2.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top