Ziua Supereroilor la Liceul Noica

Ziua supereroilor – aproape 30.000 de elevi și cadre didactice implicate la nivel național

Elevii ciclului primar s-au transformat astăzi în supereroi. Pentru că a doua zi din Săptămâna Sănătății Emoționale este ”Ziua supereroilor”. Atât elevii cât și cadrele didactice trebuie să poartă ceva care le aduce aminte de supereroul preferat și să descopere care sunt superputerile fiecăruia. Profesorii discută cu elevii despre cum pot să să-ți utilizeze aceste calități în munca de echipă și cum îi fac acestea să se simtă.

La nivel național sărbătoresc Săptămâna sănătății emoționale aproape 30.000 de elevi și profesori.

De Ziua supereroilor, elevii sibieni au realizat o fișă de lucru, pe care au avut de desenat un supererou, și-au imaginat că ei sunt supereroi, ce superputeri au și cum le-ar folosi.

Supereroii de azi au fost imaginari, dar și reali, cei care le sunt aproape și se asigură că sunt bine: mama, tata, doamna învățătoare, cel mai bun prieten, pompierii, medicii și chiar ei.

”Oricine poate fi un #SuperErou pentru cei din jurul său! Trebuie doar să încercăm și să credem în noi și în puterea noastră de a fi buni unii cu alții.”, ne-a transmis Teodora Sandu, profesor învățământ primar la Liceul Teoretic Constantin Noica din Sibiu.

Provocarea de astăzi a transformat elevii Liceului Teoretic „Constantin Noica” Sibiu în supereroi. Cu mic cu mare și-au ales supereroi din literatură, desene, filme, sporturi și din famile(părinți sau bunici). O galerie a culorilor a umplut curtea de veselie și rumoare plăcută. Pentru astăzi cuvântul magic a fost APRECIERE.

Plini de recunoștință au deslușit misterele autocunoașterii și au legat noi prietenii. Ziua aceasta a însemnat un pas înainte spre viața de dinainte de pandemie.

Ziua Supereroilor la Liceul NoicaZiua Supereroilor la Liceul Noica

Și elevii clasei a XI-a, filologie, de la Liceul Noica au luat parte la activitățile Săptămânii Sănătății Emoționale. Sub coordonarea elevului Valentin Stăvaru, aceștia și-au pus în valoare superputerile grafice și emoționale prin implicarea entuziasmată în activitatea de grup.

Ziua Supereroilor la Liceul Noica

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

 

Scroll to top