Vaccin.Live – Update pentru etapa a3a

Vaccin.Live actualizat

Începând cu dimineața zilei de 11.03.2021 a fost activată și harta vaccin.live pentru Etapa 3 (Populația generală).

În acest moment, conform comunicărilor coordonatorului campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, în 9 localități în care rata de incidență este mare, de peste 4,5 la mie, poate fi începută vaccinarea persoanelor din etapa a treia.

Lista localităților în care începe vaccinarea persoanelor din a treia etapă:

• Alba Iulia

• Timișoara

• Brașov

• Sânpetru (județul Brașov)

• Baia Mare

• Zalău

• Petroșani

• Cluj-Napoca

• Giurgiu

Persoanele interesate pot accesa acum https://vaccin.live și pot selecta din meniu harta pentru Etapa 3 (Populația generală).

Vaccin.Live - Update pentru etapa a3aÎn pasul 2, se selectează județul și Centrul de vaccinare pentru care se dorește notificare, în cazul în care apar noi locuri de vaccinare și prin click pe clopoțelul de alertă se pot înscrie datele de contact pentru notificare urmând cei 4 pași.

Identificarea centrelor de vaccinare în funcție de tipul de vaccin dorit

 

Vaccin.Live Am actualizat tabelele de afișare a centrelor de vaccinare pentru fiecare județ. Acum se pot identifica în tabel, pe lângă informațiile deja existente și tipul de vaccin administrat în acel centru.

Reamintim utilizatorilor următoarele:

– Pentru a fi notificat, trebuie să selectați ”clopoțelul” de alerta din dreptul centrului de vaccinare dorit și să parcurgeți pașii indicați.

– Dacă ați primit o alertă/notificare prin SMS sau prin E-mail, însă nu ați reușit să vă programați și doriți să fiți din nou notificat, este necesară o nouă înregistrare pentru notificare pe centrul de vaccinare dorit

– Din cauza cererii foarte mare pentru locuri de vaccinare, locurile disponibile se epuizează foarte repede. Informațiile publicate pe https://vaccin.live pot fi afișate cu întârziere de câteva minute, așadar pot apărea situații în care deși primiți notificare, locurile să se epuizeze în foarte scurt timp pe platforma de programare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/.

– Pe site-ul https://vaccin.live nu se pot face programări și nu putem da informații referitor la platforma de programare.

„Echipa vaccin.live depune eforturi considerabile pentru a asigura în permanență funcționarea platformei https://vaccin.live și pentru a oferi date actualizate și relevante. Acest serviciu este oferit gratuit. Toate costurile pe care le avem sunt suportate prin donații de către utilizatori.”, a declarat Gabriel Carja, inițiatorul vaccin.Live

Vaccin.live are până în acest moment peste 50.000 de vizitatori, au fost create peste 14.000 de înregistrări pentru alerte din care au fost transmise peste 4.000 de notificări pentru locuri noi disponibile de vaccinare.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru http://www.opiniadesibiu.ro.


 

 

Scroll to top