solidaripentrusibiu – Petiția a strâns deja aproape 500 semnături

 # solidaripentrusibiu ”STOP atacului, presiunii și denigrării asupra Spitalului Județean Sibiu”

Textul petiției îl găsiți aici.

Noi, semnatarii prezentei petiții, suntem profund dezamăgiți de atacul concertat la adresa cadrelor medicale din cadrul Spitalului Județean Sibiu. Recentul articol apărut în presa locală, prin care o asistentă sub anonimat aduce acuze grave, de omor în masă al pacienților în secția ATI Covid a Spitalului, denotă încă odată dorința unora de a destabiliza credibilitatea actului medical public de la Sibiu și nu numai. …

Dorim să exprimăm prin această petiție susținerea noatră, cel puțin morală, a cadrelor edicale din Spitalul Județean Sibiu și a celor din toate spitalele din țară care fac tot ceea ce pot pentru a salva cât mai mulți pacienți. Avem de-a face cu un virus nou, încă necunoscut pe de-a întregul și cu tratamente adaptate pentru acesta, la nivel mondial. Este o luptă continuă. Să nu uităm că medicii profesează o știință care evoluează de la an la an cu noi descoperiri, în domeniu. … Sa fim solidari pentru Sibiu și in aceste momente!

#solidaripentrusibiu – Spitalul Județean Sibiu mulțumește autorului petiției

Într-o postare pe contul de facebook al SCJU Sibiu, se aduce un mesaj de mulțumire celor care au pornit petiția.

Dragi prieteni, după cum majoritatea dintre dvs știți, încă de la începutul pandemiei, Secția Clinică ATI s-a aflat în „linia I” a luptei împotriva Covid-19. Acum, la un an, observăm cu regret că drumul de la „eroismul” cadrelor medicale la acuzațiile de “incompetență” a fost parcurs, din păcate, cu viteza redactării unui titlu de impact în presă. Respectăm și vom respecta mereu libertatea presei și dreptul la informare al cetățenilor și credem într-o informare corectă, profesională si echidistantă.

👉Tocmai de aceea dorim să tragem un semnal de alarmă și să spunem 🛑STOP atacului, presiunii și denigrării asupra Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu! Vă invităm să sprijiniți acest demers prin completarea unei petiții online pe care am fost plăcut surprinși să o descoperim. Îi mulțumim pe această cale autorului petiției.
Haideți să rămânem #solidaripentrusibiu!


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top