Teatrul de Balet Sibiu încheie anul cu 5 spectacole sold-out

Teatrul de Balet Sibiu: S-au pus în vânzare biletele pentru perioada ianuarie – aprilie 2022

Teatrul de Balet Sibiu încheie anul 2021 cu cinci reprezentații ale spectacolului de balet clasic „Spărgătorul de nuci”, coregrafia Vasile Petruțiu, care vor fi prezentate publicului pe 8, 9 și 10 decembrie, de la ora 19:00, respectiv pe 9 și 10 decembrie, la matineu, pentru copii, de la ora 12:00. Pentru toate cele cinci reprezentații, capacitatea de 30% a sălii de spectacol a fost integral ocupată și spectacolele se vor dansa cu casa închisă. Pentru perioada ianuarie – aprilie 2022, Teatrul de Balet Sibiu a programat zece reprezentații ale unora dintre cele mai apreciate titluri din repertoriu.

„În luna decembrie, «Spărgătorul de nuci» este un titlu nelipsit din programul teatrelor de balet și operelor de pretutindeni. Alături de «Lacul Lebedelor», «Don Quijote», «La fille mal gardée», «Spărgătorul de nuci» este unul dintre cele mai frumoase spectacole de balet clasic și unul dintre cele mai bine vândute spectacole din repertoriul nostru. Ne-am obișnuit să avem săli pline la Sibiu, cu fiecare reprezentație a acestui minunat balet. Anul acesta, în contextul impus de situația pandemică, vom juca pentru prima dată în istoria noastră de 13 ani, cu doar 30% din capacitatea sălii de spectacol.” Ovidiu Dragoman, Manager Casa de Cultură a Municipiului Sibiu – Teatrul de Balet Sibiu

Spectacolele din perioada ianuarie – aprilie 2022

„Dama cu camelii” (balet neoclasic), „Sînt o babă comunistă!” (teatru-dans), „Bolero” (balet neoclasic), „În numele bucurie” (dans de caracter), „Gală de Balet” (balet clasic, neoclasic și dans contemporan) și „La fille mal gardée” (balet clasic) sunt titlurile pe care Teatrul de Balet Sibiu le-a programat pentru perioada ianuarie – aprilie 2022. Costul biletelor este de 20 de lei (bilet întreg), respectiv 10 lei (bilet redus pentru elevi, studenți și pensionari). Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online, de pe site-ul kompostor.ro și de pe site-ul Teatrului de Balet Sibiu sau de la sediul administrativ al instituției, Parcul Tineretului, nr. 1.

PROGRAM TEATRUL DE BALET SIBIU IANUARIE – APRILIE 2022

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top