Taina Sfântului Maslu cu 7 preoți, în Șelimbăr

Taina Sfântului Maslu și Sfeștanie – Duminică, 3 decembrie, ora 17

Taina Sfântului Maslu și Sfeștanie v-a fi oficiată de un sobor de 7 preoți ai Arhiepioscopiei Sibiului, în Biserica cu hramul „Întâmpinarea Domnului”, din Cartierul Tineretului, Comuna Șelimbăr.

Cel mai noul lăcaș de cult din Comuna Șelimbăr a fost binecuvântat la finalul lunii august de către Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. De atunci, credincioșii vin și se roagă alături de preotul paroh.

Prin Taina Sfântului Maslu, Biserica alături de cei prezenți se roagă pentru cei bolnavi, pentru cei care doresc iertare, dar și pentru cei care doresc să mulțumească Bunului Dumnezeu pentru ce au primit.

”Dacă aveți pentru ce-i mulțumi Bunului Dumnezeu, vă așteptăm să ne rugăm cu toții.”, a transmis Pr.Sevastian Ghiorghiasa, preotul paroh al Bisericii cu hramul „Întâmpinarea Domnului” din cartierul Tineretului, comuna Șelimbăr.

Biserica cu hramul „Întâmpinarea Domnului”, din Cartierul Tineretului al comunei Șelimbăr(locație google maps), a început să prindă viață în decembrie 2022, când planurile construcției au intrat pe un făgaș concret. Luni bune, în această vară, preotul paroh Sevastian Ghiorghasa ajutat de Primăria Șelimbăr, locuitorii cartierului și alți oameni dornici de ajutor, au reușit ridicarea construcției pe structură de lemn.

 

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top