Tabără gratuită pentru 20 de studenți

Tabără la Păltiniș pentru studenții sibieni

Tabăra studențească organizată la Păltiniș, de Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a fost una gratuită. de care s-a s-au bucurat 20 de studeți de la diverse facultăți din Sibiu.

Zilele pline de adrenalină pe pârtiile de ski s-au combinat perfect cu sesiuni educative și distractive. Programul taberei a fost conceput astfel încât să îmbine armonios activitățile recreative cu cele de dezvoltare personală și profesională. Studenții au avut ocazia să participe la cursuri de public speaking, unde au învățat arta comunicării eficiente, și ateliere de antreprenoriat, care i-au îndrumat în primii pași către dezvoltarea propriei afaceri. Nu au lipsit jocurile de tabără, care au stimulat creativitatea, lucrul în echipă și au consolidat legături între participanți.

Păltinișul, cunoscut pentru peisajele sale pitorești și condițiile excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă, a fost decorul perfect pentru această aventură.

”Această tabără studențească nu a fost doar o oportunitate de a învăța și de a se dezvolta, ci și o modalitate excelentă de a scăpa de rutina zilnică și de a se bucura de frumusețea naturii, de sport și de noi prietenii. Experiența unică trăită la Păltiniș demonstrează încă o dată că învățarea și distracția pot merge mână în mână, contribuind la formarea unor tineri bine pregătiți pentru provocările viitoare.”, au transmis reprezentanții Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top