FcH te vrea la stadion! Bilete costă între 20 și 50 lei

FcH joacă acasă, vineri 23 februarie

FcHermannstadt are nevoie de suporteri la stadion. Pentru meciul de vineri, 23 februarie, ora 17, împotriva celor de la Fc U Craiova 1948, mai sunt disponibile peste 2700 de locuri.

Prețul biletelor variază între 20 de lei și 50 de lei. Biletele se pot achiziționa fie online, de aici, fie de la caseria stadionului, începînd de astăzi, 21 februarie. Programul casei de bilete este următorul: -miercuri, 21 februarie, între 12-18;  joi, 22 februarie, între 12-18;  vineri, 23 februarie, între 12-17:30.

Beneficiază de gratuitate, copiii cu vârsta de până la 6 ani, dacă sunt însoțiți de un adult. Cei mici nu au asigurat loc, deaceea trebuie să folosească același scaun cu însoțitorul.

Reamintim că, persoanele cu dizabilități care și-au depus documnetele necesare pentru a beneficia de accesul gratuit pe stadionul municipal, trebuie doar să confirme prezența înainte de fiecare meci, la adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

”Vom lăsa aparențele să (ne) înșele? Sau vom (re)confirma că „nici un meci nu seamănă cu altul”? Noi credem că putem reuși! Cu voi, împreună! Cu toții pe Stadionul Municipal Sibiu!”, este mesajul transmis de reprezentanții FCH pe facebook.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top