Sibiu. Un bilet la film costă numa’ 10 lei

Sibiu – Cele mai noi filme, cel mai ieftin bilet din Sibiu

Sibiu, cinematograful ”Ion Besoiu”, aici biletele la orice proiecție din program costă „numa’ 10 lei”.

Centrul Cultural „Ion Besoiu” dăruiește publicului de toate vârstele posibilitatea de a urmări pe marele ecran producții de top, la cel mai mic preț din Sibiu, începând cu 20 ianuarie. Chiar și la premiere! Acesta este angajamentul pe termen lung asumat de TVSat 2002, compania care administrează Centrul Cultural „Ion Besoiu”, într-o perioadă în care toate se scumpesc.

„După doi ani în care pandemia de Covid-19 ne-a ținut departe de cei dragi și de locurile pe care le frecventam cu plăcere, cu toții ne dorim acum să recuperăm din timpul pe care l-am petrecut în casă.

Însă, în ultima perioadă, creșterea prețurilor ne-a adus din nou motive de îngrijorări. În acest sens, Centrul Cultural ‘Ion Besoiu’ vine în întâmpinarea celor care doresc să se relaxeze vizionând un film bun la cinematograf și să nu își facă griji nici măcar pentru prețul biletului. De ce? Pentru că la Cinema ‘Ion Besoiu’, începând cu data de 20 ianuarie biletul va costa numa’ 10 lei.

Prin această campanie, ne dorim să fim alături de comunitatea sibiană și ne propunem ca toți cei care care ne trec pragul să rămână cu o experiență cât mai plăcută. Echipa Centrului ‘Ion Besoiu’ vă așteaptă în fiecare săptămână, de marți până duminică, cu cel mai ieftin bilet din Sibiu și cu cel mai mare zâmbet!”, a declarat Krisztina Roman, director vânzări Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

Programul filmelor este actualizat pe www.centrulionbesoiu.ro, iar biletele se pot achiziționa direct de la casa de bilete a Centrului Cultural „Ion Besoiu” (str. Emil Cioran, mr. 1A).

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top