Semințe și pește în Muzeul ASTRA, 25 martie

Semințe și pește, la Târgul de țară

Semințe cu suflet oferite gratuit de expozanți din 4 județe. Muzeul ASTRA găzduiește sâmbătă, 25 martie 2023, de Bunavestire, un eveniment special organizat de către grupul Semințe cu suflet la Târgul de țară din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Este vorba despre un târg, inițiativă prin care 15 expozanți din Buzău, Prahova, Alba, și Constanța vor oferi gratuit semințe de legume, flori, plante aromatice și medicinale vizitatorilor interesați și vor prezenta totodată butași și plante care se pot achiziționa.

În paralel, dar în aceeași locație, va fi organizat un atelier gastronomic în care vor fi pregătite preparate ca: saramură de crap, ciorbă de pește și salată de icre. Peștele folosit la gătit este pescuit din lacul din Dumbrava Sibiului, iar rețetele după care va fi pregătit au fost culese de la lipovenii din Delta Dunării.

Activitățile se vor desfășura între orele 10 și 16. Târgul va începe la ora 10, până la epuizarea stocului, iar preparatele din pește se vor servi începând cu ora 13, până la epuizarea porțiilor.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top