Gala Sportului 2023, în transmisiune directă

Gala Sportului 2023 – Consiliul Județean Sibiu premiază performanța

Gala Sportului, ediția cu numărul patru, este evenimentul prin care Consiliul Județean îi premiază pe sportivii și antrenorii sibieni cu rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale în anul 2022.

Evenimentul va avea loc la Sala Transilvania, joi, 23 martie ac, cu începere de la ora 17,00, accesul publicului fiind liber.

„Munca celor care susțin și promovează performanța în sport merită recunoașterea publică. Rezultatele pe care sportivii sibieni le-au obținut în anul 2022 ne-au oferit multe motive de mândrie și acum este rândul nostru să le mulțumim public pentru acestea. Invit publicul larg să ne fie alături la această sărbătoare a sportului sibian și să-i aplaudăm încă o dată pe cei mai buni dintre cei buni”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

În cadrul Galei Sportului vor fi acordate diplome și trofee pentru următoarele categorii: Sportivi olimpici; Antrenori sportivi olimpici; Sportivi neolimpici; Antrenori sportivi neolimpici; Tinere speranțe; Premii pentru întreaga carieră; Ambasador al sportului; Premii speciale.

De asemenea, cinci administrații publice locale vor fi premiate pentru implicarea deosebită în dezvoltarea infrastructurii de sport.

Fondul de premiere, aprobat prin HCJ nr. 17/26.01.2023, este de 100.000 de lei, la care se adaugă flori, diplome și trofee pentru fiecare premiant.
Gala va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu, iar pe durata desfășurării Galei, accesul în parcarea Sălii Transilvania va fi gratuit.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top