Școala de vară 2023, la Crucea Roșie

Școală de Vară pentru cei mici în perioada 3 – 7 iulie și/sau 10 – 15 iulie

Școala de vară poartă denumirae de ”O săptămână la Crucea Roșie”. Acest rogram are ca temă principală dobândirea cunoștințerlor de prim ajutor, adaptate vârstei celor mici.

”Ne propunem să-i învățăm manvre de prim ajutor, adaptate vârstei lor, dar și să realizăm activități de tip outdoor, având în vedere că sediul nostru se află în centrul istoric al orașului: incursiuni în Parcul Astra și prezentarea busturilor personalitățiilor prezente acolo cu exemple concrete din viețile lor, jocuri de grup în Parcul Cetății dar și joacă liberă în Parcul Tineretului. Cei mici vor fi supraveghați de voluntarii noștri instruiți dar și de personalul angajat.”, a declarat Raluca Morar, Director Crucea Roșie, Filiala Sibiu.

Fructele, apa și o gustare zilnică sunt asigurate de Crucea Roșie. Cei care participă la Școala de Vară sunt rugați să vină de acasă cu un sandvich sau o gustare de prânz.

”În intervalul orar 9 -16 putem găzdui maxim 10 copilași cu vârste cuprinse între 7 – 10 ani. Taxa pe săptămână este de 300 de lei, iar pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la 0741 118 975 sau prin email la sibiu@crucearosie.ro .”, transmit organizatorii.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top