Rabla local. 1000 de prime pentru mașini casate

Rabla Local: Municipiul Sibiu a obținut finanțarea pentru plata primei de casare pentru 1000 de rable

Rabla continuă și în 2023. Administrația Fondului de Mediu (AFM) a publicat lista cu cererile de finanțare din partea unitățile administrativ-teritoriale aprobate spre finanțare pentru casarea autovehiculelor uzate. Primarul Astrid Fodor a semnat săptămâna aceasta, contractul de finanțare.

“Municipiului Sibiu i-a fost aprobată finanțarea pentru casarea unui număr de 1000 de autovehicule uzate, numărul maxim pentru un municipiu de mărimea Sibiului pentru care se putea solicita această finanțare. Din finanțarea AFM se va plăti către sibieni 2400 lei/autovehicul casat, restul de 600 lei/autovehicul casat urmând să fie asigurat de Primăria Sibiu, din bugetul local.”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

AFM urmează să anunțe perioada în care sibienii care doresc să își caseze rabla în acest program, se pot înscrie pe site-ul acestei instituții: Administrația Fondului pentru Mediu (afm.ro) Cetățenii interesați trebuie să urmărească acest site pentru a se înscrie între primele 1000 de persoane care vor beneficia de stimulent.

După ce s-au înscris pe site-ul AFM, sibienii care vor figura pe listele transmise administrației locale de către această instituție vor putea depune la Primăria Sibiu documentele necesare pentru a primi stimulentul de casare, în cadrul unei perioade care va fi anunțată public.

Pe site-ul sibiu.ro, cetățenii pot regăsi procedura pentru depunerea documentelor la Primăria Sibiu, pentru a putea pregăti din timp cele necesare. Depunerea documentelor se va putea face atât electronic, cât și fizic, la Registratura Primăriei.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top