Rețea de apă și canal de peste 2.6km, în Veterani

Rețeaua de apă și canalizare se extinde

Rețeaua măsoară 2,6 km de conducte de apă. Conductele se vor monta împreună cu căminele de vane, 20 de hidranți de incendiu de tip subteran și peste 130 de branșamente la proprietățile private. De asemenea, canalizarea se va extinde cu 1,2 km în acest cartier, urmând să se realizeze 58 de racorduri cu casele existente în zona care face obiectul proiectului.

“Prin contractul pe care l-am semnat zilele trecute vom extinde rețelele de apă și canalizare menajeră în zona mai dens construită. Valoarea investiției este de 3 milioane de lei, pentru care dorim să obținem finanțare europeană nerambursabilă din PNRR. Ulterior, vom moderniza și drumurile din această zonă.”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Contractul încheiat prevede amenajarea rețelelor de apă și canalizare menajară în perimetrul delimitat de străzile general Gheorghe Mărdarescu – căpitan Gheorghe Ignat – general Grigore Baștan – general Nicolae Dăscălescu – Dimitrie Cunțan – Nicolae Branga. Perimetrul cuprinde străzile: general Gheorghe Mărdarescu, aviator Gheorghe Bănciulescu, general Nicolae Dăscălescu, Dimitrie Cunțan, Nicolae Branga, căpitan Gheorghe Ignat, general Carol Davila, căpitan Valter Mărăcineanu – tronson I.

Termenul de finalizare a acestor lucrări este de 5 luni, fără a include lunile de iarnă în care nu se va putea lucra.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top