Irina Pușa are 14 ani și a plecat iar de acasă

Irina este din Brateiu și a mai plecat de acasă în urmă cu 4 luni

Irina Pușa Lingurar este o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat iar de acasă, fără a mai reveni. Au trecut 4 luni de la ultima ecapadă a fetei. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
”La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 03,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o tânără cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01,00, sora sa, LINGURAR IRINA PUȘA,  în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu, în localitatea Brateiu, jud. Sibiu.”, transmite Poliția Sibiu.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 60 de kg, păr lung, brunet, ochi verzi, ten alb. În momentul plecării, minora purta un tricou de culoare alb, fustă lungă de culoare roșu, pantofi sport de culoare alb. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top