Primăria Sibiu: Aglomerația la ghișee poate fi evitată!

Primăria Sibiu nu vrea aglomerație la ghișeele Direcției Fiscale

Sibienii au dovedit că sunt întotdeauna conștiincioși în plata taxelor și impozitelor și, pentru aceasta, le mulțumim. Anul acesta plata impozitelor pentru locuință, teren și mașină, precum și plata taxei de salubrizare se pot face începând de luni, 10 ianuarie.

Aglomerația la ghișeele la care se plătesc taxele și impozitele locale nu este necesară, având în vedere că: Reducerea de 10% din impozitul anual datorat de persoanele fizice se aplică pentru plata integrală a impozitului pentru întreg anul până în 31 martie! Prin urmare, cetățenii au la dispoziție 3 luni pentru a se prezenta la ghișee sau, mai simplu, pentru a face plata online; Termenul de plată a taxelor și impozitelor pentru primul semestru al acestui an este 31 martie.

Sibienii au la dispoziție mai multe instrumente electronice pentru a efectua plățile online, simplu, fără a se mai deplasa la ghișeu:

– Platforma de e-administrație de pe site-ul Primăriei Sibiu: https://www.sibiu.ro/

– Plata XPRESS, de pe sibiu.ro. Această modalitate nu necesită crearea unui cont, utilizându-se codul de bare de pe decizia de impunere.

– Portalul ghiseul.ro

– Plata prin virament bancar, prin aplicațiile mobile de Internet banking, în conturile Primăriei Sibiu afișate pe următorul link, diferite pentru fiecare tip de operațiune de plată: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/conturi_iban

Dacă totuși doriți să faceți plata la ghișeu, Primăria Sibiu vă reamintește faptul că puteți plăti în mai multe locații:

– Ghișeele Direcției Fiscale din sediul de pe strada Turismului, nr. 15 A și cele din Primăria Sibiu din Piața Mare și bulevardul Victoriei nr. 1-3

– Ghișeele oficiilor poștale din cartiere

– Cele peste 50 de stații de plată SelfPay din Sibiu, amplasate în magazine și în alte spații de circulație publică

– Prin automatele de încasare – terminale dotate cu cititoare de coduri, aparținând BRD Société Générale

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top