Magistralele CFR sunt deschise traficului. Toate!

Magistralele din rețeaua CFR sunt traficului feroviar

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că pe rețeaua feroviară circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale de iarnă, traficul fiind adaptat la condițiile meteo, însă fără a fi semnalate probleme tehnice la infrastructură.

Luni dimineața, toate magistralele feroviare sunt operaționale, nu sunt anunțate deranjamente la componentele infrastructurii feroviare, iar personalul de specialitate din dispecerate de trafic coordonează operativ toate trenurile aflate în grafic.

Trenurile R 2027 și R 2044, care aparțin operatorului național de transport feroviar de călători, staționează temporar, între Ghioroc și Glogovăț, mecanicii solicitând operatorului CFR Călători locomotive Diesel, pentru continuarea călătoriei. Trenul internațional 347 urmează să-și continue parcursul, după plecarea trenului R 2027, aflat pe firul I.

”Călătorii sunt rugaţi ca în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon 021/9521 – Informaţii CFR – iar pentru verificarea orelor de sosire sau plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web – , unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.”, transmit reprezentanții Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor pe toate magistralele.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top