Primăria Sibiu. Reparațiile pe 11 străzi finalizate

Primăria Sibiu. Lucrările continuă în alte 5 locații

Primăria Sibiu lucrează prin firma SC Terra Building SRL la repararea străzilor. Se realizează atât covoare asfaltice noi, cât și reparații punctuale ale zonelor cu gropi și ale trotuarelor.

Din luna aprilie și până în prezent Primăria Sibiu a finalizat reparații ample pe 11 străzi din Sibiu: Justiției, Calea Cisnădiei (între str. N. Iorga și str. Gh. Dima), Lucian Blaga, Diaconu Coressi, Șerbota, Țițeica, Galileo Galilei, Lirei, Garibaldi, Cernei și Călțun.

Pe aceste străzi s-a înlocuit stratul asfaltic de uzură, pe străzile Șerbota și Cernei s-au refăcut și trotuarele în întregime, iar pe străzile Diaconu Coressi, Țițeica, Galileo Galilei și Călțun s-au refăcut porțiunile degradate ale trotuarelor.

De săptămâna aceasta Primăria Sibiu anunță că se va interveni etapizat, în următoarele zone:

  • Pe Calea Turnișorului se va interveni de săptămâna viitoare pentru refacerea completă a stratului de uzură. Lucrările se vor desfășura noaptea, între orele 22.00 și 06.00, fără să necesite închideri de trafic, ci doar devieri temporare și pe tronsoane scurte
  • Pe străzile Târgu Fânului, Argeșului și Vasile Alecsandri se vor reface trotuarele.
  • În cartierul Reșița 2, în zona noilor locuințe ANL, se va interveni pentru amenajarea trotuarelor și a unor spații de parcare.
  • Pe strada Luptei se vor efectua anumite lucrări de remediere pe carosabil, strada fiind reparată în cadrul contractului de modernizare a cartierului Hipodrom și aflându-se încă în garanție, în perioada 19 iunie – 3 iulie.
Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top