Accident pe A1. O victimă a ajuns la spital

Accident pe A1, km. 251, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului, pe sensul Sibiu – Sebeș

Accidentul s-a produs luni dimineața, în jurul ore 7. Polițiștii Biroului BPA A1 au fost solicitați să intervină la km. 251, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un ansamblu tir, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vâlcea a intrat în coliziune cu un autoturism, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, era oprit pe banda 1, proiectându-l în parapetul marginal.”, transmite IPJ Sibiu.

La fața locului au fost mobilizate și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

”Forțele sosite la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 32 de ani, conștientă. Aceasta a fost transportată la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut.”, transmite Sg.maj. Andreea Ștefan, ISU Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 32 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul în zonă s-a desfășurat îngreunat ore bune.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top