CJ Sibiu va moderniza 19 km din DJ 106 G

CJ Sibiu. Proiect prin Anghel Saligny în valoare de peste 74 milioane lei

CJ Sibiu va moderniza drumul județean DJ 106 G, tronsonul din Miercurea Sibiului (intersecția cu DN1) – Apoldu de Jos – Ludoș – Gusu, până la intersecția cu DJ 107 B (între Presaca și Alămor).

Finanțarea pentru lucrările de execuție este asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, acestui obiectiv fiindu-i alocați 74.455.440,48 lei, TVA inclus.

Zilele trecute, CJ Sibiu a semnat contractul pentru servicii de actualizare D.A.L.I., elaborare Proiect Tehnic și asistență tehnică la obiectivul de investiții: ,,Modernizarea drumului județean DJ 106 G, de la km 12+511 până la km 31+604, traseu intersecție DN 1-Miercurea Sibiului – Apoldu de Jos (DC 72)-Ludoș-Gusu–intersecție DJ 107 B și relocarea utilităților” cu firma CONSTRUCT C.D.P. S.R.L. din Baia Mare. Valoarea contractului este de 818.720 lei cu TVA.

Termenul de realizare a documentațiilor tehnice este de 9 luni, iar asistența tehnică are o durată de 24 de luni. Până la sfârșitul acestui an, va fi obținută autorizația de construcție și se va putea demara procedura de achiziție a lucrărilor de execuție.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top