Prefectura Sibiu. 57 centre verificate

Prefectura Sibiu mai are de controlat 20 de centre din județ

Prefectuta județului Sibiu alături de cele patru comisii, alcătuite din reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Sibiu, I.T.M. Sibiu, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Sibiu, Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, au verificat un număr de 57 centre sociale publice și private.

Din cele 77 de centre rezidențiale existente la nivelul județului Sibiu, 30 sunt publice și 47 private.

Datele furnizate zilele acestea de Prefectura Sibiu arată că au fost aplicate un număr de 132 de sancțiuni contravenționale, din care:
– 28 amenzi, în valoare totală de 217.750 lei;
– 106 avertismente.

”Sancțiunile au fost impuse, în principal, din cauza deficiențelor constatate în ceea ce privește condițiile de igienă, funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, deficiențe la depozitare mărfuri alimentare, instalații electrice improvizate, stingătoare de incendiu cu termen de valabilitate expirat.”, a transmis Prefectura Sibiu.

Între neregulile depistate în timpul verificărilor, se mai numără starea degradată a mobilierului, instalațiile sanitare neconforme și lipsa documentelor de transport și de conformitate pentru alimente.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top