Polițist local din Cisnădie accidentat grav, pe DJ 106 C

Polițist local spulberat pe drumul județean cu ”șanțuri de uliță”

Polițistul local din Cisnădie, în vârstă de 38 de ani, se afla marți seara pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie, pentru a dirija traficul într-o zonă în care carosabilul a fost acoperit de apă și aluviuni. Cu acesta se mai aflau colegul său de la Poliția Locală Cisnădie dar și două echipaje ale Poliției Orașului Cisnădie.

În jurul orei 23 ,conducătorul unui autoturism, localnic în vârstă de 56 ani, pe fondul neatenției în timpul conducerii a pătruns pe contrasens și a accidentat grav polițistul local.

”La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost adus un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax. Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta(n.r. miercuri dimineața) se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă.”, a transmis Cristina Bălău, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Din cercetarea la fața locului efectuată de polițiști a reieșit faptul că șoferul vinovat avea o concentrație de alcool de 0.04mg/L în aerul expirat și că polițistul local era echipat regulamentar.

Acest accident putea să fie evitat dacă drumul dispunea de rigole/șanțuri de scurgere corespunzătoare, ne-au declarat alți participanți la trafic.

Bărbatul vinovat este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, încadrarea putând să se schimbe în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei.

Administratorul drumului, Sc Drumuri și Poduri SA Sibiu, anunța senin în această dimineață, când traficul se desfășura deja pe ambele sensuri, faptul că:

”Pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie (la intarea în localitatea Cisnădie) datorită precipitațiilor abundente și a lucrărilor desfășurate în zonă, pe o parte a carosabilului (o porțiune de aproximativ 200 m) s-au depus aluviuni. Circulația se defășoara alternativ, semaforizat.”

Echipa Opinia de Sibiu era în zona produerii accidentului, în această dimineață(video aici), exact în momentul când, pe contul de facebook al societății de drumuri s-a făcut anunțul mai sus citat. Deaceea considerăm că este o dezinformare și o bătaie de joc la adresa cetățenilor, modul în care societatea a emis această informare.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top