Pană de curent în Păltiniș, de mai bine de 10 ore

Pana de curent a afectat municipiului Sibiu și Stațiunea Păltiniș

Pană de curent azi-noapte pentru mii de abonați. Dacă în municipiul Sibiu alimentarea cu energie electrică a fost reluată după câteva ore ore, în Stațiunea Păltiniș situația a fost remediată parțial.

De vină pentru aceste întreruperi au fost condițiile meteo nefavorabile. Viscolul și depunerile mari de zăpadă au dus la prăbușirea mai multor arbori pe linia aeriană de 20 Kv.

”Cu privire la întreruperile în alimentarea cu energie electrică semnalate în localitatea Păltiniș, județul Sibiu, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, caracterizate de viscol și depuneri mari de zăpadă, au dus la doborârea a numeroși brazi căzuți pe LEA20kV.”, transmite Loredana Tiu, purtătoarea de cuvânt a Distribuție Energie Elcetrică(DEER) România.

Și în aceste momente, pana de curent nu a fost rezolvată pentru o parte a stațiunii Păltiniș. Potrivit distribuitorul de energie electrică, mai multe echipe ale sucursalei DEER Sibiu se află încă în teren și lucrează la degajea copacilor căzuți.

”Echipele operative ale DEER – Sucursala Sibiu au acționat prompt și efectuează lucrări de degajare a acestora în vederea repunerii sub tensiune a LEA20kV. Operațiunea de repunere sub tensiune se va realiza treptat în funcție de executarea lucrărilor de degajare a brazilor căzuți.Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a remedia în cel mai scurt timp toate defecțiunile.”, încheie Loredana Tiu, purtătoarea de cuvânt a DEER România.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
foto: arhiva DEER
Scroll to top