Poliția a identificat femeia care a plecat cu borseta în care se aflau 12.000 euro și 4.000 lei

Poliția a primit informația care a dus la identificarea autoarei

Vineri, în jurul orei 14,30, telefonic, o persoană a oferit polițiștilor sibieni informații cu privire la presupusa identitate a femeii surprinse de camerele de luat vederi, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că datele în cauză se confirmă, fiind vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani.

În urma conducerii și audierii femeii la Poliția Municipiului Sibiu, precum și ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, la domiciliul sibiencei a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă.

Totodată, borseta în cauză, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri menajere din apropierea imobilului în care locuiește femeia, aceasta declarând că le-ar fi aruncat în cursul serii trecute, după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă.

Astfel, au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare aparținând părții vătămate, precum și suma de aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei.

La nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea fără drept a bunului găsit, în vederea recuperării prejudiciului și aplicării măsurilor legale în consecință.

”În acest context, adresăm mulțumiri, atât comunității sibiene, cât și mass – mediei locale și naționale, prin intermediul căreia identificarea persoanei în cauză și recuperarea unei mari părți din prejudiciu s-au realizat cu rapiditate.”, transmit rerezentanții IPJ Sibiu

Poliția Sibiu a solicitat sprijinul populației

Joi, în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, și-a însușit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conținea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, pașaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro și 4.000 de lei.

Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit, după ce persoana vătămată a depus plângerea.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, o femeie cu vârsta de aproximativ 55 – 70 de ani.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top