Piața Volantă „Transilvania” aniversează 10 ani

Piața Volantă „Transilvania” aniversată cu momente folclorice

Piața Volantă „Transilvania” îi așteaptă sâmbătă, 15 octombrie, pe sibieni să i-a parte la evenimentele ce vor marca împlinirea a 10 ani de la înființare. Cu același prilej, se va sărbători și „Ziua Recoltei”, astfel încât cumpărătorii vor avea la dispoziție o ofertă bogată de produse specifice toamnei, cât și de conserve pentru sezonul rece.

Consiliul Județean Sibiu, alături de Sala ”Transilvania”, au pregătit publicului momente folclorice susținute de elevii Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, cât și o incursiune în obiceiurile satului de odinioară, alături de membrele „Șezătorii din Avrig”.

Producătorii care s-au alăturat încă de la început Pieței Volante „Transilvania”, vor primi Diplome de Apreciere, în semn de mulțumire pentru fidelitatea și seriozitatea de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

„Este un moment de bucurie și satisfacție pentru că de un deceniu reușim să sprijinim producătorii locali în a oferi sibienilor produse proaspete, autentice, făcute cu mult drag, după rețetele bunicilor. Și eu mă număr printre cei ce aleg Piața Volantă „Transilvania” în căutarea produselor curate”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Piața Volantă Transilvania găzduiește în prezent aproximativ 200 de producători atât din județul Sibiu cât și din județele învecinate, care beneficiază de spații de prezentare, mobilier, utilități, vitrine frigorifice, cât și promovare în mediul online, fiind un exemplu de bune practici pentru organizații și instituții din Europa.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top