Alesia Maria, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă

Alesia Maria a plecat într-o direcție necunoscută de familia ei

Alesia Maria, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Acum polițiștii și familia o caută!

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit polițiștii sibieni.

În seara zilei de 10 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 7 octombrie a.c., fiica sa, MIHAI ALESIA MARIA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Cisnădioara, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate aproximativ 65 de kg, ten deschis, ochi căprui, păr blond, lung, fir drept, constituție atletică. La momentul plecării, minora purta hanorac de culoare închisă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălțăminte sport de culoare alb. Semne particulare: minora prezintă o aluniță în spatele genunchiului drept.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top