📽 Clip de prezentare_Baba Alhassan

📽 Baba Alhassan = #FCH 🤙 🆕 Noul nostru nr. 8️⃣💪 Bărbații adevărați luptă până la capăt! #staysafe #socialdistancing #AntiCovid19 #SibiulAreFotbal

Publicată de FC Hermannstadt pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Noul număr 8 la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt are un nou număr 8

FC Hermannstadt a anunţat săptămâna aceasta venirea mijlocaşul ghanez Baba Alhassan în lotul echipei. Sportivul a evoluat în trecut la echipa U19 a clubului spaniol Real Valladolid.

În vârstă 20 de ani, ghanezul Baba Alhassan este un fotbalist versatil care joacă pe mai multe posturi. Clubul FC Hermannstadt a anunțat pe pagina de Facebook că noua lor achiziție poate juca atât în defensivă, cât şi în linia mediană( fundaş central, lateral, mijlocaş defensiv, mijlocaş central sau de bandă) şi este considerat ca fiind unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai ţării sale.

S-a format la African Talent Academy din Nkawkaw și a evoluat la o echipa U19 din Spania. El a ajuns în Spania după ce a impresionat în timpul unor trialuri, dar a refuzat să continue în peninsula. Tânărul a preferat să fie legitimat la o echipă la care are şanse să fie titular.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top