Muzică pe Spotify pentru un tranzit mai bun. 11 melodii

Muzica de relaxare de la un brand de hârtie igienică

Muzica de relaxare pentru cei care se confruntă cu probleme ale tranzitului intestinal, se regăsește pe un cont de Spotify. Acest cont lansat în premieră pentru România, este realizat de Elfi România producătorul de hârtie igienică 100% românesc în parteneriat cu agenția Mainstage The Agency. Lansarea contului de Spotify vine într-un context în care sezonul rece este unul delicat și atunci apar blocajele fiziologice.

Stresul, principala cauză a problemelor de tranzit intestinal

Muzica regăsită în playlist nu este aleasă întâmplător. Acesta a fost gândit împreună cu Alexandru Popa, Medic Specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. Mai mult, muzica are efecte terapeutice pentru multe alte afecțiuni fizice sau psihice.

Muzico-terapia ajută la ameliorarea sindromului de colon iritabil

“Încă din cele mai vechi timpuri, muzica a reprezentat o metodă de relaxare și destindere pentru oameni. Prin efectul său de ameliorare a anxietății și de reducere a stresului, aceasta poate ajuta la diminuarea simptomelor sindromului de colon iritabil, printre care și constipația. Între sistemul nervos și cel digestiv există o legătură foarte strânsă, prin intermediul axei intestin-creier. Aceasta constă într-o comunicare bidirecțională care leagă centrii emoționali și cognitivi cerebrali cu activitatea intestinală. Chiar dacă nu este un tratament în sine, muzicoterapia ajută și are beneficii în ameliorarea sindromului de colon iritabil și în eficientizarea tranzitului intestinal.”, menționează Alexandru Popa Medic Specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Playlistul poate fi accesat utilizând acest link.

Contul de Spotify ar putea fi folosit în toaletele clădirilor de birouri din toată țara.

Agenția parteneră în acest proiect își propune să extindă proiectul în clădiri de birouri din zona Pipera – București, iar echipa speră ca producătorul de hârtie igienică să devină furnizorul oficial al coloanei sonore destinate acestor grupuri sanitare.

„Producătorul autohton de hârtie igienică nu se ferește să abordeze lucrurile într-un mod românesc, cu amuzament, dar și inventivitate. Dincolo de aspectul inedit, încurajăm pe toată lumea să încerce meloterapia pentru relaxare, oriunde.” menționează Laur Răboj, creativ la MAINSTAGE The Agency.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top