Musica Viva susține un concert cameral la Sibiu

Musica Viva – Beethoven a Tre

Sala ”Henry Selbing” a Filarmonicii Sibiu se redeschide publicului, miercuri 23 iunie 2021, cu Concertul Cameral ”Beethoven a Tre” susținut de trio-ul ”Musica Viva”. Biletele pentru acest eveniment se pot procura de la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe platforma iabilet.ro!

Trio-ul ”Musica Viva”, compus din Andreea Butnaru – pian, Adrian Florescu – vioară și Florin Mitrea – violoncel vor susține un Concert Cameral în Sala Henry Selbing a Filarmonicii Sibiu, cu începere de la ora 19, fiind primul eveniment cu public în acest spațiu, după mai bine de 8 luni. Programul ales pentru acest eveniment este unul exclusiv Beethoven, respectiv Trio op. 97 în Sib major – “Arhiducele” și Trio op. 1, nr. 3, în do minor.

Ansamblul Musica Viva, fondat în 2005 de către pianista Andreea Butnaru şi violoncelistul Florin Mitrea, este gândit, conceput şi realizat ca o manifestare dinamică a muzicii camerale clasice, cu tematici special concepute a fi originale şi autentice. Pasiunea pentru muzica de cameră a dat naştere unor proiecte de succes realizate în ţară şi în străinătate. În 2013, Musica Viva a fost unul dintre ansamblurile selectate de BBC Radio Classic să reprezinte Ziua României în transmisiunile Uniunii Europene de Radio.

Biletele pentru acest concert s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Informații la tel. 0735566486. Purtarea măștii de protecție este obligatoarie pentru publicul prezent la concert. Pentru a respecta normele sanitare în vigoare, spectatorilor prezenți li se va măsura temperatura, iar fiecare dintre aceștia vor trebui să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în sală.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top