Centrul de vaccinare drive through s-a mutat!

Centrul de vaccinare drive through de pe Cazarma 90 s-a mutat în parcarea din Piața Teatrului

De marți, 22 iunie, centrul de vaccinare drive through amenajat în prezent în parcarea de pe Cazarma 90 s-a mutat în parcarea din Piața Teatrului. Motivul este faptul că aceasta din urmă este mai puțin solicitată decât parcarea Cazarma 90, situată mai aproape de centru istoric.

Astfel, într-o parte a parcării din Piața Teatrului (spre sala de sport) se va amenaja centrul de vaccinare drive through. Accesul în această parte de parcare va fi liber, ieșirea urmând să se facă tot spre bulevardul Coposu. Restul suprafeței parcării se va putea utiliza normal, cu acces reglementat prin barieră și ieșirea spre str. Berăriei.

Primăria Sibiu, Direcția de Sănătate Publică și Instituția Prefectului Județului Sibiu vor colabora pentru mutarea centrului de pe Cazarma 90 în cursul zilei de marți și reamenajarea acestuia în noua locație din Piața Teatrului.

REAMINTIM că cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID pot face acest lucru atât în centrele fixe amenajate în municipiu, cât și în acest centru drive through, fără a avea nevoie de programare, doar în baza cărții de identitate. La centrul drive through imunizarea se face cu vaccin Pfizer BioNTech și Johnson & Johnson. Până în prezent în acest centru s-au administrat peste 8.000 de doze.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top