Marius Măldărășanu în locul lui Eugen Beza | VIDEO

Marius Măldărășanu vrea să readucă FCH în prima ligă

Marius Măldărășanu este noul antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt! Fostul internațional în vârstă de 46 de ani a fost numit astăzi oficial la cârma echipei din Sibiu și are ca obiectiv principal trasat revenirea în Liga 1. Ca jucător, Marius Măldărășanu a strâns 8 selecții în echipa națională a României, a evoluat ca mijlocaș ofensiv pentru echipe ca Rapid București, Petrolul Ploiești, Besiktas Istanbul și F.C.Brașov și are în palmares două Cupe ale României și două Super Cupe câștigate cu Rapid București.

Marius Măldărășanu deține licența UEFA Pro, iar în trecut a fost antrenor principal la ASTRA Giurgiu și Metaloglobus București.

,,Oferta a venit din partea lui Dani Coman, iar acest lucru a contat foarte mult pentru mine. La fel de mult am ținut cont și de proiectul la care s-au gândit cei de aici, fiind unul propice pentru antrenorii care își doresc să facă performanță. Nu există în discuție decât un singur obiectiv, adică promovarea. Nu aș fi venit pentru altceva. Sunt un antrenor tânăr, îmi doresc provocări. Am lucrat și cu jucători tineri și cu jucători capricioși, nu asta este o problemă. Am fost fotbalist și știu foarte bine cum stau lucrurile. Sunt lucruri pe care trebuie să le gestionăm. Am spus din start DA ofertei de la FCH, fiindcă obiectivul echipei noastre este promovarea.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

Marius Măldărășanu vine la FCH alături de antrenorul secund Laurențiu Costache, iar în zilele următoare li se va alătura un preparator fizic. De asemenea, stafful va fi completat de sibianul Florin Berța, care va rămâne în funcția de antrenor cu portarii.

Reunirea lotului FCH are loc astăzi, 22.06.2021.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top