FC Hermannstadt are nevoie de suporteri în tribună

Fc Hermannstadt: Apel important pentru suporterii fotbalului din Sibi

FC Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la C.S.Mioveni în returul barajului de menținere/ promovare în Liga 1. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Pentru această confruntare, fundașii Patricio Matricardi și Saed Isaah sunt indisponibili, fiind nerefăcuți după accidentări mai vechi, la fel ca mijocașul olandez Stanley Elbers și atacantul elvețian Goran Karanovic. Totodată, sirianul Aias Aosman nu va face parte din lotul FCH pentru acest meci, fiind convocat la echipa națională a țării sale.

,,Așteptările noastre sunt mari. Este important să avem o evoluție pe măsură. Venim după un joc nereușit la Mioveni. Sperăm să fim mult mai motivați ca în meciul tur și să aducem o victorie imensă pentru fotbalul sibian. Nu mai are importanță dacă suntem obosiți și stresați, fiindcă venim după un campionat foarte greu. Motivația intrinsecă este mult mai importantă acum.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt

În premieră în acest sezon, returul barajului de menținere/ promovare în Liga 1 se va juca cu spectatori în tribune. Accesul spectatorilor se poate face la o capacitate maximă de 25%, în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului. A.F.C.Hermannstadt a scos la vânzare 1950 de bilete pe site-ul bilete.ro, dar și la Hotelul Apollo din Sibiu și Stadionul Gaz Metan Mediaș în ziua meciului. Cu acest prilej, FC Hermannstadt transmite tuturor iubitorilor de fotbal din Sibiu un mesaj de solidaritate pentru această partidă specială.

,,Mai avem încă un meci pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț. Așteptăm să se vândă toate biletele, deoarece avem nevoie imensă de suporteri. Fac un apel
din partea A.F.C.Hermannstadt către toți sibienii care vor ca echipa să se salveze să facă fiecare un efort! Avem nevoie de fiecare în parte să epuizăm biletele pentru că încurajările suporterilor ne pot aduce un stimul în plus să putem câștiga acest meci deosebit de important pentru istoria fotbalului sibian.”, a completat Eugen Beza, antrenorul principal al FC Hermannstadt.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar regulamentul pe care cei prezenți în tribună trebuie să-l respecte este disponibil pe siteul clubului – https://fchermannstadt.ro/comunicate-de-presa/jucam-cu-spectatori-in-returul-barajului-de-mentinere-promovare-in-liga-1/ .

FC Hermannstadt vs C.S.Mioveni va avea loc astăzi, 2 iunie 2021, ora 19, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș.

Testări antigen la intrare

În ziua meciului retur, 02 iunie, o echipă de doctori de la Spitalul Municipal Mediaș, va efectua teste rapide (antigen) la poarta de acces de la Tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan Mediaș. Testările vor începe la ora 17:30, iar prețul unui test rapid va fi 30 de lei. Aceste testări vor fi făcute exclusiv pentru cei care vor să asiste la meci pe stadion, iar ele vor fi sistate la ora începerii meciului.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top