Laborator de informatică dotat cu 25 de calculatoare de Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu

Laboratorul are ca beneficiari peste 700 de elevi

Laboratorul de informatică al Liceului Teoretic Gheorghe Lazăr din Avrig a fost modernizat cu sprijinul Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu care și-au unit forțele pentru cei peste 700 de elevi care învață aici.

”Familia Rotary Sibiu este bucuroasă să anunțe că proiectul lor caritabil de dotare a laboratorului de informatică al Liceului Gheorghe Lazăr din Avrig a fost finalizat cu succes. La inaugurarea acestui nou laborator modern, au participat reprezentanții donatorilor dar și Emilian-Marius Novac, Inspector Școlar General Sibiu.”, au transmis reprezentanții Rotary Sibiu.

Proiectul a avut ca scop dotarea laboratorului de informatică cu 25 de calculatoare de ultimă generație conectate la o retea de internet noua, o tablă smart, modernizarea retelei electrice cat si a mobilierului existent cu unul modern. Toate acestea au contribuit astfel la crearea unui mediu educațional propice dezvoltării cunoștințelor și abilităților elevilor în domeniul informaticii, investiția ridicându-se la suma de 17.000 de euro.

Datorită acestor schimbări majore ale laboratorului, tinerii ce studiază la liceul din Avrig vor avea oportunități ridicate la cunoaștere și dezvoltare personală, ba chiar și profesională.

”Evenimentul de inaugurare a oferit o oportunitate de a marca angajamentul nostru comun pentru sprijinirea educației și dezvoltarea tinerilor. Cu participarea activă a membrilor comunității și a partenerilor locali, am creat un laborator care va servi ca resursă esențială pentru elevi în ceea ce privește educația digitală și tehnologică.”, au transmis donatorii.

De-a lungul acestui an, tinerii voluntari au muncit din greu la evenimentele caritabile organizate în Sibiu, iar datorită impecabilei implicări și totodată, datorită tuturor sponsorilor și partenerilor, acest frumos proiect de modernizare a putut fi încheiat cu succes.
Suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect și suntem dedicați continuării eforturilor noastre în sprijinirea comunității sibiene și a educației.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top