Irina Pușa, de 14 ani, a dispărut

Irina Pușa este din brateiu și de vineri nu îi mai răspunde mamei la telefon

Irina, o minoră în vârstă de 14 ani, este căutatp de polițiștii sibieni, după ce aceasta nu a mai putut fi contactată de către mamă din data de 11 martie.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmite IPJ Sibiu.

Duminică seara, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie domiciliată în localitatea Brateiu, județul Sibiu, cu privire la faptul că, din data de 11 martie, în jurul orei 14,00, nu a mai putut lua legătura cu fiica sa, Lingurar Irina Pușa, în vârstă de 14 ani, la data și ora respective minora aflându-se în municipiul Sibiu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung, constituție atletică, ten alb. Minora ar fi fost îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră, pantaloni tip leggings de culoare negru, cu imprimeuri de culoare roșu și încălțăminte sport de culoare negru cu roșu. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top