Bărbat decedat în centrul Sibiului | VIDEO

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge

Bărbatul a fost găsit decedat pe un teren din zona intersecției străzilor Magheru și Constituției, din municipiul Sibiu.

”La data de 8 martie a.c., în jurul orei 16,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi decedată.”, transmite IPJ Sibiu.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana în cauză. Este vorba despre o persoană în vârstă de 51 de ani, sibian, decesul acestuia fiind pronunțat de echipajul medical sosit de urgență.

”Trupul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Totodată, la nivelul I.P.J. Sibiu, s-a deschis o anchetă în vederea lămuririi circumstanțelor în care a survenit decesul.”, au adăugat reprezentanții IPJ Sibiu.

”SAJ a trimis un echipaj de tip C (cu medic), care la sosire a găsit un bărbat decedat din cauze necunoscute.Barbatul nu a mai fost resuscitat, deoarece decesul a survenit de mai mult timp.”, a transmis SAJ Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top