Ioan, în vârstă de 12 ani, a dispărut!

Ioan Niță Tudorache este căutat de familie și Poliție

Ioan a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

”La data de 22 februarie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:30, fiul său minor, TUDORACHE NIȚĂ IOAN, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu spre un magazin din cartier, fără a mai reveni.”, anunță IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 145 cm, greutate 44 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică, ten măsliniu.

Obiecte de îmbrăcăminte: în momentul plecării, minorul purta o geacă de culoare neagră, pantalon de sport, ghete de culoare gri și căciulă de culoare gri.

Semne particulare: minorul prezintă o pată de culoare maro la nivelul membrului inferior stâng, respectiv la nivelul cvadricepsului.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top