Incendiu la o casă din Cristian. 8 butelii în pericol de explozie

Incendiu acoperiș casă de locuit și anexă în localitatea Cristian.

În cursul acestei dimineți, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost alertați prin apel unic pe numărul de urgență 112 privind producerea unui incendiu în localitatea Cristian, str. XXI.

”La fața locului s-au mobilizat prompt, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD precum și membrii SVSU Cristian cu o autospeciala de stingere. La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei și anexei. Intervenția salvatorilor a fost dificilă deoarece în anexa (magazie) erau depozitate un număr de 8 butelii care prezentau pericol de explozie.”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din fericire, incendiul a produs doar pagube materiale. A ars acoperișul casei pe o suprafață de cca 180 mp și acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 30 mp; 20 de biciclete aflate depozitate în podul casei; 2 mc de lemn; 100 kg textile.

Din calea flăcărilor au fost salvate 8 butelii, care au fost evacuate în siguranță și un câine aflat în cas

”Nu au fost semnalate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit produs la instalația electrica din podul casei.”, Alina Voina, ISU SIbiu

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top