Familia și poliția caută 2 fete dispărute în acest weekend

Familia celor două și Poliţiştii sibieni le caută pe minorele în vârstă de 13 respectiv 14 ani, care au plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Familia și poliția caută 2 fete dispărute în acest weekendFamilia o caută pe Cătălina de vineri de la amiază

În seara zilei de 22 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 14,00, fiica sa minoră, LEMAC CĂTĂLINA MARIA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Mârșa, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 75 de kg, față rotundă, ochi albaștri, ten deschis, păr blond, lung.

În momentul plecării, minora purta pantaloni blue jeans de culoare negru, tricou mânecă scurtă de culoare negru, încălțăminte sport de culoare negru cu sclipici, ghiozdan de culoare închisă, nu purta cercei.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.


Familia și poliția caută 2 fete dispărute în acest weekendFamilia  nu mai știe nimic de Roxana din data de 21 mai

La data de 22 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 18,00, fiica sa minoră, COMAN ROXANA MIHAELA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Țapu, comuna Micăsasa, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 49 de kg, ochi căprui, păr șaten, lung.

În momentul plecării, minora purta o geacă de culoare albastru, pantaloni tip colanți cu imprimeuri florale, saboți de culoare verde.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top