Gândacii fac casă bună cu pacienții în 2023, și la Sibiu | VIDEO

Gândacii, prieteni buni cu Spitalul județean de Urgență Sibiu

După ce au apărut în spațiul public imaginile cu gândacii care conviețuiesc cu pacienții internați în saloane Spitalului din Slatina, am primit de la un sibian imagini cu insecte într-o încăpere a Spitalului Județean Sibiu.

Inițial am crezut că acele imagini sunt vechi, iar sibianul anonim vrea să ne păcălească cu insecte filmate acum câțiva ani și în altă parte. Dar, nu! El a înregistrat cu telefonul acești „locatari” clandestini, în urmă cu câteva zile.

Gândacii au fost filmați în clădirea maternității noi a Spitalului Clinic Județean de Urgență, clădire care a beneficiat de ample lucrări de reabilitare.

Redăm mai jos mesajul transmis de Consiliul Județean Sibiu, sub tutela căruia se află cel mai mare spital din județ, în data de 10 august 2023, printr-o postare pe contul de socializare:

New look pentru clădirea „Maternității Noi” din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu!

Cunoscută sub denumirea de „Maternitatea Nouă”, deși aici funcționează și alte secții, clădirea de pe Bulevardul Coposu și-a schimbat aspectul prin ample lucrări de termoizolare și zugrăveli exterioare.

Schelele sunt îndepărtate rând pe rând, astfel încât se poate observa deja noul aspect exterior, mult mai plăcut ochiului.
Se remarcă fațada ventilată de pe capetele clădirii, acoperită cu plăci ceramice, dar și sistemul parasolar montat la geamurile dinspre curtea spitalului.

Lucrările sunt executate din fonduri europene nerambursabile obținute de către Consiliul Județean Sibiu.

Până la publicarea articolului Consiliul Județean Sibiu nu a răspuns solicitării noastre cu privire la acest subiect.

Știre în actualizare…

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top