Greva Foamei în fața Primăriei Sibiu. Bărbatul are 3 copii! | VIDEO – FOTO

Greva Foamei pentru a putea lucra în parcare

Greva foamei este forma de protest aleasă de Ioan Giurgiu, din Sibiu, după ce, mai bine de 2 ani a fost reclamat abuziv(susține acesta) de către un vecin. Bărbatul a intrat în grevă luni dimineață, la ora 7, când s-a așezat la baza statuii lui Samuel von Brunkenthal, din Piața Mare.

Are 50 de ani, și de aproape trei decenii, susține că meșterește la mașini în parcarea blocului situat pe Aleea Șteza din municipiul Sibiu. Din anul 2021, un vecin a început să îl reclame la Poliția Locală pentru activitatea pe care o desfășura. Ba mai mult, a fost chemată și garda de mediu pentru a verifica dacă sibianul intrat în grevă, poluează zona.

”Am recunoscut la toată lumea, inclusiv la doamna primar, că trebuie să fac ceva. Nu pot să întrețin 3 copii cu banii pe care îi câștig ca șofer. Deaceea mai meșteresc în fața blocului. Am făcut PFA, am obținut acord de funcționare de la Primărie, dar deageaba. Vecinii au continuat cu reclamațiile.”, nea spus Ioan Giurgiu.

Declarația integrală a bărbatului:

 

Picătura care a umplut paharul a fost ultima vizită a Poliției Locale, care l-a amendat pentru construcții ilegale. Asta pentru cele 2 dulapuri metalice pe care le-a așezat în spatele blocului.

”Sunt 2 dulapuri și același gard, pe care l-am vopsit. Nu este o altă construcție ilegală. Am ajuns să mă rog în genunchi să mă lase să lucrez.”.a mai spus Ioan Girugiu.

Acum, sibianul așteaptă un răspuns clar din partea Primăriei, în legătură cu situația s-a. Și speră să primească acceptul să meșterească la mașini în parcarea de lângă bloc.

 

 

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top