FITS 2021, mai sunt 5 zile | VIDEO

FITS la jumătate

De la debutul edițiai 28 și până în 25 august, zeci de mii de scpectatori au fost parte din miracolul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Dacă în spațiile închise accesul spectatorilor s-a făcut pe baza certificatului de vaccinare sau dovada care atestă trecerea prin boală ori rezultatul negativ al unui test antigen/pcr, pe pietonala Nicolae Bălcescu, Piața Mare, Piața Mică, Piața Habermann, Parcul Subarini, Parcul Astra, etc., publicul a fost mult mai numeros.

Spectacolele itinerante din cadrul FITS au umplut pietonala Bălcescu la fiecare reprezentație. Piața Mare a fost arhiplină la concertul celor de la Subcarpați, Piața Habermann s-a transformat zi de zi în tărâmul copiilor și al tinerilor cu spectacole de umor, dans și magie.

”Ne-a fost dor de festivalul nostru! Nu am lipsit niciun an de FITS!”

”Am venit din Germania în concediu în România, special pentru Festivalu de Teatru de la Sibiu.”

”Foarte faină atmosfera! Venim din Iași și acum încercă să ne acomodăm cu teatrul, cultura, cu imaginea și cromatica orașului.”

Nu doar spectaorii au fostbucuroși de o nouă ediție a FITS pe strazile și în spațiile speciale amenajate pentru a putea respira cultura.

”Venim din Franța! Mulțumim Sibiu pentru invitație și primirea atât de călduroasă. Venim pentru a patra oară în România, dar ca aici nu am mai fost primiți”, ne-a spus o artistă din cadrul Carnavalului în stil indian.

Puteți viziona aici un scurt rezumat al primelor 5 zile de festival.

Programul următoarelor 5 zile îl găsiți aici.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top