Casa Sus Inima 2 a fost deschisă!

SUS INIMA – pentru ca nimeni să nu treacă singur prin cancer

Asociația SUS INIMA, cu sprijinul prietenilor de la New Concept Living, a deschis Casa SUS INIMA 2 Sibiu. Exact că și în cazul Casei SUS INIMA 1 Sibiu și a două locație se află în imediata proximitate a Spitalului Județean Sibiu și a Spitalului European Polisano.

”Suntem foarte bucuroși, că mesajul nostru “SUS-INIMA – pentru ca nimeni să nu treacă singur prin cancer” a reușit să miște comunitatea din Sibiu până la punctul în care putem face minuni împreună.”, transmit reprezentanții Asociației Sus Inima.

Noua locație se află la parterul unui imobil aflat pe Strada Independentei, nr 3A din Sibiu, are o suprafață de 100mp împărțită în 3 camere, 2 băi și o bucătărie. Locația este mobilată și dotată în același stil că și prima locație, pentru a oferi un sens de functionalitate dar și familiaritate celor care ajung aici Locația are un număr de 6 paturi care stau la dispoziția persoanlor afectate de cancer, care fac tratament în Sibiu și nu-și pot permite să facă naveta sau să achite contravaloarea unei camere la hotel sau pensiune.

Serviciile caselor SUS INIMA sunt complet gratuite și includ toate facilitățile casei (pat, așternuturi, perne, plăpumi, prosoape, produse sanitare, o masă caldă pe zi si acces la serviciile de psihoterapie, navigație oncologica, etc.)

”Persoanele care au nevoie de cazare în Sibiu pe perioada tratamentului radioterapeutic sunt invitațe să intre în legătură cu noi, printr-un apel sau mesaj la numărul de telefon: 0751.138783. Vă invităm să rămâneți aproape de noi și dacă doriți să ne sprijiniți activitatea mai departe, să accesați: https://susinima.eu/doneaza/ , ” au transmis reprezenranii Sus Inima.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top