Campionat Național de Masaj, la Sibiu

Campionatul Național de Masaj are loc în perioada 27 – 29 augus

Sibiul devine capitala naţională şi internaţională a masajului, în perioada 27 – 29 august 2021. Terapeuți, maseuri şi specialişti de renume mondial îşi dau întâlnire, în inima Transilvaniei, cu ocazia organizării celei de-a doua ediții a Campionatului Naţional de Masaj din România. Competiția, sub tutela Asociației de Masaj și Terapii (AMTC), se va desfășura în Păltiniș.

AMTC şi Campionatul Național de Masaj beneficiază de sprijinul şi susținerea Asociaţiei Internaţionale de Masaj, cât şi a altor asociații europene din domeniu, membrii lor fiind prezenţi la campionat, atât ca parte a juriului, cât și pentru a susţine demonstraţii şi cursuri de masaj.

Competiţia se desfășoră pe șase categorii diferite de masaj: Wellness, Freestyle asiatic, Masaj pe Scaun, Swedish, Freestyle occidental (Western), Masaj Terapeutic și o categorie specială pentru începători. Fiecare dintre aceste categorii sunt jurizate de specialişti internaționali și români, iar pentru fiecare categorie în parte sunt desemnaţi câte trei câştigători medaliaţi.
Campionul naţional va fi ales în finală dintre cei șase medaliaţi cu aur pentru fiecare categorie ( excepție face categoria pentru începători).

Organizatorii Campionatului Naţional de Masaj au dezideratul ca acesta să devină un eveniment anual, o competiţie cunoscută şi consacrată în domeniu, deschizând publicului larg posibilitatea de a intra în tainele masajului şi terapiilor complementare.

„ Campionat de Masaj este organizat la Sibiu pentru că aici a luat naștere Academia Reflexovital în cadrul căreia s-au format numeroși terapeuți. Prin tehnicile și realizările lor ca profesioniști consacrați au reușit să pună România pe harta Europei.” – declară Iulian Motoc, președinte AMTC.

Organizatorii au luat toate măsurile de prevenție Covid-19, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Accesul spectatorilor este interzis, dar competiția va fi transmisă live pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/cndm.ro

Un moment important pentru terapeuții din țară îl reprezintă Masterclass-urile de masaj organizate în perioada de după campionat, 31 august-1 septembrie, unde Traineri internaționali de top predau unele dintre cele mai căutate stiluri de masaj, exclusiv la sediile Academiei Reflexovital. Detalii găsiți aici: https://asociatiademasaj.ro/masterclass-uri-traineri-internationali/

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top